Vertaile Thaimaan hotellitarjouksia ja varaa hotelli

Thaifakta tekee hotellivarauksissa yhteistyötä hotelscombined hotellivertailusivuston kanssa. Sen kautta on todella kätevä vertailla eri hotellivarauspalvelujen hintoja tietylle hotellille, mutta sen kautta voi myös etsiä sopivia hotelleja eri kohteissa. Hotelscombined listaa hotellit muun muassa Agodalta, Booking.com:ilta, Expedialta ja hotels.com:ilta. Varaus on myös mahdollista tehdä suoraan joihinkin hotelleihin. Kun paras tarjous on löytynyt, voi hotellin varata kätevästi. Näin säästät aikaa ja vaivaa. Palvelu toimii samalla periaatteella kuin esimerkiksi vertaa.fi. Hotellihaun voit tehdä oikealla sivupalkissa olevasta hakuboksista.

Agoda.fi on perinteisesti tarjonnut erittäin kilpailukykyisiä hintoja Thaimaassa, ja Thaifaktalla on hyvin läheinen suhde myös Agodan kanssa.

Hotellivaraukseen liittyvä FAQ

Maksanko hotellista enemmän jos käytän hotelscombinedia?

Et. Hotelscombined on tehnyt sopimukset hotellivarauspalvelujen kanssa, jotka maksavat omasta komissiostaan osan hotelscombinedille. Hotellivarauspalvelut hyötyvät tästä saamalla lisää asiakkaita ja luomalla brändinäkyvyyttä itselleen. Hotellin varaajan kannalta hinnat ovat samat. Toki joskus kannattaa olla suoraan yhteydessä hotelliin, mistä voi etenkin low-season aikaan saada parhaan tarjouksen.

Miten Thaifakta hyötyy tästä yhteistyöstä?

Hotelscombined maksaa Thaifaktalle omasta osuudestaan, eli jos haluat tukea Thaifakta sivustoa, niin arvostamme kovasti jos varaat meidän kauttamme. Edelleen hinta on varaajalle sama kuin hotellivarauspalvelujen kautta.

Jos kysymyksiä herää hotellivaraukseen liittyen, ota meihin yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja autamme löytämään sopivan hotellin minne ikinä Thaimaassa matkustatkin.