Tavaroiden lähettäminen Thaimaasta

Thailand post

Miljoonat kävijät nauttivat Thaimaan ostosmahdollisuuksista ja haluavat lähettää tavaraa kotiin, joten tarjolla on monenlaisia rahtipalveluita. Nämä palvelut ovat yllättävän edullisia, ja Thai-kauppiaat ovat kokeneita auttamaan vakuutus- ja tulliluvissa sekä muissa asiakirjoissa.

Thaimaassa on myös monia yksityisiä rahti- ja kuljetuspalveluja kaikissa pääturistikohteissa, jotka pakkaavat ja kuljettavat tavaroita UPS:in välityksellä tai laivalla sekä postitse. Bangkokin pääposti on myös erikoistunut pakkaamaan ja kuljettamaan tavaroita Thaimaasta ulkomaille.

Vientiluvat Thaimaasta

Antiikkiesineitä tai Buddha-kuvia on laitonta viedä pois Thaimaasta ilman lupaa. Jos haluat tehdä näin tulee sinun ottaa yhteyttä kansallismuseon taideosastoon, mutta  valtuutetulla ja kokeneella antiikkikauppiaalla on yleensä tarvittavat paperit ja tiedot valmiina, jotta voit toimia oikein rikkomatta voit käsitellä sitä oikein Thaimaan vientilakia.

Lisärajoituksia Thaimaan vientilupiin tuovat ampuma-aseet, kasvit ja kasvituotteet, eläimet ja eläintuotteet, tietyt lääkkeet ja lääketuotteet.