Vesiskootterit ja vesihiihto

Jetski Thailand

Thaimaan rannat ja saaret ovat nähtävyyksiä itsessään, ja lähes kaikki rannat tarjoavat monenlaisia ​​aktiviteettejä. Suositummilla rannoilla, kuten Pattayalla, Phuketissa ja Koh Samuilla, on mahdollista vuokrata vesiskoottereita ja harrastaa vesihiihtoa.

Muutamia sääntöjä on syytä huomioida vesiskoottereiden käsittelyssä. Laitteiden vuokraajat voivat olla huolissaan heidän vesiskoottereistaan, ja he antavat mielellään joitakin perusneuvoja varmistaakseen, että ajoneuvoja ohjataan asianmukaisesti. Kun pääsee kyytiin, vesiskootterin voima ja nopeus ovat uskomaton elämys ja saavat sinut todennäköisesti unohtamaan kaiken muun. Erityisen tärkeää on varoa matalia kiviä ja riuttoja, jotka ovat yleisiä Thaimaan saarilla, sekä tietenkin uimareita, jotka voivat loukkaantua vakavasti törmätessään vesiskootteriin.

Vaikka vesihiihto on harvinaisempaa, voidaan sitä yleisesti järjestää suosituilla rannoilla, kuten Patong Beachillä Phuketissa. Suositumpaa on banaaniveneajelu, jota löytyy lähes jokaiselta rannalta, ja joka on jännittävä tapahtuma koko perheelle. Banaanivene on suuri puhallettava putki, jonka päällä kyyditettävät istuvat kun sitä vedetään ympäri rantaa voimakkaalla moottoriveneellä. Pomppiminen veneen kyydissä on hauskaa, vaikkakin vain muutamat pystyvät pysymään kyydissä veneen tehdessä jyrkkiä käännöksiä, ja suurin osa kyydissä olevista tippuvat mereen!