Golf

Thailand Golf

Runsaiden viheralueiden ja hyvän palvelun maineessa oleva Thaimaa oli luonnollinen valinta kehittäjille ja suunnittelijoille rakentaa korkeatasoisia kerhoja ja ratoja. Siinä missä aloittelijat hyötyvät kohtuullisista hinnoista voivat kokeneemmat pelaajat nauttia upeasta ilmastosta ja haastavista kentistä, kuten kukkulaisesta Santiburin kentästä Koh Samuilla.

Ainoastaan kolmenkymmenen minuutin matkan päässä Bangkokista sijaitsee Chonburi , missä on yli 30 kenttää, ja vain parin tunnin matkan päässä pääkaupungista sijaitsee Kanchanaburi ja Hua Hin mistä löytyy maailmanluokan kenttiä. Thaimaassa on kenttiä, jotka ovat suunnitelleet Jack Niclaus, Arnold Palmer, ja Gary Player. Ne tarjoavat viheriöitä vuoriston ympäröimänä Chiang Maissa ja rantanäkymää Phuketissa.

Nykyään jopa hienoimmat golfkerhot Thaimaassa, kuten the Blue Canyon Country Club, antavat peliaikoja muillekin kuin jäsenille. Golfpaketit ovat yleisempiä kuin koskaan, ja Thaimaasta on hyvää vauhtia tulossa ykköskohde matkailijoille, jotka haluavat hyviä kenttiä, edullisia hintoja sekä hyvää palvelua.