Thaimaan Hotellit ja Majoitus

Bangkok Hotels

Millaista majoitusta Thaimaassa on saatavilla?

Lukemattomia majoitusvaihtoehtoja on saatavilla Thaimaassa aina 5 tähden hotelleista yksinkertaisiin ​​telttamajoituksiin ja bungaloweihin. Hinta ja majoitustyyppi riippuvat tarjolla olevista palveluista kullakin paikalla. Bangkok ja muut tärkeimmät turistikohteet tarjoavat maailman parhaimpia hotelleja ja alkeellisemmat huoneet ovat yleisempiä maaseudulla.

Kaikilla majoitusvaihtoehdoilla Thaimaasta on hyvä maine niiden puhtauden, käytännöllisyyden, ystävällisyyden, maailmanluokan palvelun ja lyömättömän vieraanvaraisuuden takia, joka on kaikki luonnollista thaimaalaisille. Lisäksi majoitusten hinnat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Valtakunnallisesti ne ovat korkeimmillaan viileän kauden aikaan (marras-helmikuu) ja halvempia kuumakaudella (maalis-toukokuu) ja sadekaudella (kesä-lokakuu). Ainoa poikkeus on Bangkok, jossa käyttöaste on tyypillisesti korkea koko vuoden ja hinnat pysyvät melko lailla samoina. Hotellit Chiang Maissa ja Phuketissa ovat usein täynnä viileän kauden aikana. 15.12-15.1 hinnat nousevat entisestään, koska se on huippusesonki turisteille.

Miten löydän kohtuuhintaista majoitusta?

Voit tarkistaa majoitusten hintoja eri verkkosivustojen kautta tai matkatoimiston avulla ja valita sitten itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Thaifakta.com suosittelee hotellipalvelujen vertailusivustoa Hotelscombined.com:ia joka vertailee puolestasi eri hotellivaraussivustojen parhaat hinnat. Voit myös tehdä hotellihaun suoraan ylhäältä oikean sivupalkin hotellihakuboksista. Vastaavasti Agoda.fi on tarjonnut perinteisesti erittäin kilpailukykyisiä hintoja.

Monet suurten hotellien verkkosivustot tarjoavat online-varausmahdollisuuden, vaikka nämä hinnat eivät aina ole alhaisimmat. Lisäksi voit soittaa hotelleille tai varata huoneen paikallisen matkatoimiston kautta, jos haluat erityissuosituksia.

Mitkä ovat sisään- ja uloskirjautumisajat?

Useimmissa Thaimaan hotelleissa sisäänkirjautuminen on klo 14.00 ja uloskirjautuminen klo 12.00, mutta toisinaan se saattaa olla jopa klo 14.00. Hotellille on syytä ilmoittaa arvioitu saapumisaika etukäteen, etenkin jos epäilet saapuvasi aikaisin tai myöhään.

Onko olemassa muita majoitusvaihtoehtoja?

Thaimaan majoituspalvelut eivät rajoitu vain hotelleihin. Vaihtoehtoihin kuuluvat myös lomakeskukset, asunnot, kotimajoitus, hostellit, bungalowit ja jopa telttailu pienessä teltassa tai armeijatyylisessä sängyssä!

Kuinka paljon majoitus maksaa Thaimaassa?

On olemassa monenlaista majoitusta ​​riippuen hinnasta, jonka olet valmis maksamaan. Halvat majoitukset saattavat olla niinkin halpoja kuin 100 B yö yhteismakuusalivuoteessa tai noin 1000 B yö usean vuoteen yksityishuoneessa. Luksushotellit voivat olla 5000 B:sta ($ 150USD) ylöspäin riippuen paikasta. Jos raha ei ole este voit valita aivan mitä haluat, sillä Thaimaassa on monia maailman parhaita hotelleja. Kaikille budjeteille on kuitenkin tarjolla sopivaa majoitusta.

Minkälainen verotus Thaimaan hotelleilla on?

Normaalisti 10 % palvelumaksu ja 7 % hallituksen ALV sekä 1 % maakunnan veroa lisätään hotellihuoneen hintaan. Ellei toisin ilmoiteta, nämä verot eivät sisälly annettuun hintaan useimmissa keski- ja yläluokan hotelleissa, mutta halvemmat majoitukset todennäköisemmin ilmoittavat kiinteän hinnan, johon sisältyy verot.

Saako majoituksesta verot takaisin?

Normaalisti veroja ei voi periä takaisin majoituspalveluista.

Mistä saan luettelon Thaimaan majoituksista eri kohteissa?

Täältä löytyy lista eri kohteiden majoituksista Thaimaassa: http://amazingthailand.tourismthailand.org/accommodation

Mistä löytää vuokra-asunnon pitempiaikaiseen oleiluun?

Thaimaassa on paljon asuntoja tarjolla pitkäaikaiseen majoittumiseen. Tarjolla on asuntoja ja lomahuviloita, joita voi vuokrata viikoiksi, kuukausiksi ja vuodeksi. Näiden hinnat ovat paljon normaaleja hintoja halvemmat, ja voit myös mahdollisesti saada alennushinnan, jos teet yli kuuden kuukauden sopimuksen.