Suositut Thai-tuotemerkit

Naraya shop

Thaimaa on erinomainen ostostentekokohde ja monet kävijät matkustavat Thaimaahan ostaakseen suosittuja thaimaalaisia tuotemerkkejä. Aina Siam Squaren putiikeista Emporiumin tavarataloon, Thai-tuotemerkkejen tyylikkäät vaatteet ja tarvikkeet tekevät nykyään tuloaan muotimaailmaan. Suosittu Thai-brändin tuote voi olla ainutlaatuinen matkamuisto tyylikkäälle matkailijalle tai muodikas lisä vaatekaappiin.

Greyhound:

Greyhound on yksi suosituimmista thaimaalaisista vaatemerkeistä,  ja se on yhtä menestyvä nykyään kuin onnistunut nyt kuin yli 25 vuotta sitten. Greyhoundin ainutlaatuisia vaatteita on saatavilla 15 myymälästä ja seitsemästä kahvilasta/ravintoloasta Bangkokissa.

Stretsis:

Muotisuunnittelija Pim Sukahutan perustama brändi, jonka tuotteita  myydään putiikeissa Bangkokista New Yorkissa, Los Angelesissa ja Hong Kongissa, vaikka se onkin varsinainen Thai-brändi.

FlyNow:

FlyNow on kansainvälisesti menestynein Thai-vaatemerkki, joka on laajentunut 1980-luvun naistenvaatemerkistä globaaliksi muotimerkiksi, joka valmistaa myös nahkatuotteita. Thaimaassa on yli 60 kauppaa, jotka myyvät FlyNown tuotteita sekä 10 yksittäistä liikettä, jotka myyvät ainutlaatuisia FlyNow-vaatteita.

Kloset:

Yksi tyylikkäimmistä Thai-muodin merkeistä, Kloset yhdistää suunnittelijoiden harrastuksia ja käsitöitä suunnitellessaan vaatteita muotitietoisille thaimaalaisille, jotka haluavat jotain muuta kuin tyypillisiä vaatteita.

NaRaYa:

NaRaYa on tuottanut miljoonia käsilaukkuja, kukkaroita, huiveja ja useita muita tuotteita, joista on tullut suosittuja niiden yksinkertaisen suunnittelun, erilaisten mallejen ja kohtuulliset hinnan ansiosta.

Jim Thompson:

Jim Thompson oli entinen CIA-agentti, joka tuli tunnetuksi Thai-silkin suunnittelusta ja tuotannosta toisen maailmansodan aikana, ja tästä syystä häntä on kutsuttu “Thai-silkin isäksi”. Vaikka Jim Thompson katosi mystisesti vuosia sitten, vuosikymmeniä myöhemmin tämä brändi, joka kantaa hänen nimeään, myy edelleen korkealaatuisimpia silkkituotteita maailmassa.

CPS:

CPS on osa emoyhtiö Jaspalia, ja se on ollut menestyksekäs tyylikkäiden vaatteiden suunnittelija jo lähes 20 vuotta. CPS:n tavoitteena on palkata kyvykkäimpiä suunnittelijoita ja markkinontihenkilöitä, jotta sen suosio nuorten thaimaalaisten ja kansainvälisten asiakkaiden keskuudessa jatkuisi.

Senada:

Senada luonnehtii itseään “fuusioituneeksi vuosikerta romanssiksi, etniseksi charmiksi, ja katumuodiksi”, ja tämä näkyy sen tyylikkäässä katumuodissa, jossa näkyy arjen elementtejä, jotka ovat esillä poikkeuksellisella tavalla.