Shoppailu

MBK Bangkok

Bangkok on yksi maailman loistavimmista shoppailukohteista. Shoppailu Thaimaassa on maailman huippuluokkaa, tarjoten huippumodernit ostoskeskukset, kuten Siam Paragon ja monikerroksiset elektroniikkaostoskeskukset, kuten Panthip Plaza sekä suuret paikalliset markkinat, kuten JJ-viikonloppumarkkinat ja paikalliset markkinat Chiang Maista Udon Thaniin, jotka myyvät kaikkea vaatteista sekä kodin tavaroista ruokaan ja kukkiin.

Lähes jokaisessa kaupungissa on keskeinen markkina-alue, joka on kiehtova paikka viettää muutama tunti ja poimia hygieniatuotteita, vaatteita tai paikallisia käsitöitä. Suuremmissa turistikaupungeissa, kuten Chiang Maissa, viikonloppumarkkinat ja yömarkkinat tarjoavat kaikki erilaisia ​​käsitöitä sekä modernia että perinteistä tavaraa, kuten t-paitoja, mekkoja, nukkeja ja vuoristoheimojen tekemiä koruja.

Bangkokin yömarkkinat Patpongilla ja Sukhumvitilla ovat ihanteellisia paikkoja poimia matkamuistoja tai lahjoja kotiin vietäväksi, kun taas vaikuttavia lahjoja voi hankkia vähittäiskauppiailta, kuten sertifioiduilta antiikkijälleenmyyjiltä, helmi- ja korukaupoista tai Jim Thompsonilta, joka on kuuluisa silkin pioneeri. Helmien ja antiikin suhteen on syytä tietää, että olemassa on useita antiikki- ja jalokivihuijaustapauksia sekä rajoituksia Buddhan kuvien vientiin maasta. Oikealla opastuksella voi kuitenkin tehdä loistavia löytöjä.

Vaatteiden teettäminen Bangkokissa on ensisijaisen tärkeää monille, vaikkakin boutique-kaupat Siamin alueella tarjoavat uusimpia valmismalleja kaupungin nuorilta huippusuunnittelijoilta. Chinatownissa sen sijaan on myytävänä kaikenalaista sen sokkeloisilla takakujilla ja pitkin Yaowarat-katua.