Retkeily ja vaeltaminen

Trekking-in-Chiang-Mai

Viidakkovaelluksesta on tullut yksi Thaimaan suosituimmista aktiviteeteistä. Thaimaan vuoristoinen pohjoisosa tarjoaa upeita metsiä, eksoottisia eläimiä ja ainutlaatuisia vuoristoheimoyhteisöjä. Lähes jokainen majatalo ja hotelli Chiang Maissa ja Chiang Raissa tarjoaa yhden tai monen päivän vaelluksia ympäröivään vuoristoon.

Pidemmät retket tarjoavat tyypillisesti parempia kokemuksia kuin vaelluksilla voi vierailla kauempana syrjäisten heimojen luona, joissa vierailijat ovat harvinaisempia. Tällaiset retket alkavat pitkällä autokyydillä maaseudulle, jonka jälkeen alkaa opastettu vaellus läpi kohtalaisen haastavan maaston, jossa vierailijat kulkevat läpi henkeäsalpaavien vehreiden metsien, täynnä Thaimaan ainutlaatuista kasvistoa ja eläimistöä. Yöpyminen vuoristoheimon kylässä on kiehtova kokemus, ja se tarjoaa aktiviteetteja, kuten elefantti patikointia, koskenlaskua ja härkävankkuriratsastusta, jotka usein sisältyvät usean päivän vaelluksiin, ja jotka ovat lisänä siihen, mikä olisi jo itsessään ollut uskomaton kokemus.

Muista, että laatu Chiang Main retkillä, ja kylät joissa vieraillaan, vaihtelevat suuresti. Jotkut retkien järjestäjät keskittyvät pienempiin ryhmiin ja ovat enemmän huolissaan vaikutuksista heimoyhteisöihin ja ympäristöön. Muista kysyä eri retkien vaikeustaso ja sen hetkiset sääolosuhteet, koska ilmasto vuoristoilla seuduilla on huomattavasti kylmempää kuin muualla Thaimaassa, jolloin asianmukainen vaatetus on suositeltavaa.

Tämä aktiviteetti on suosituinta Chiang Maissa ja Chiang Raissa.