Melonta ja Koskenlasku

Rafting in Phuket

Melonta ja Koskenlasku

Monsuunikauden tuomat sateet saavat Thaimaan joet kasvamaan ja vierailijoilla on mahdollisuus osallistua yhteen Thaimaan mielenkiintoisimmista ulkoilma seikkailuista, joka on koskenlasku. Toukokuun puolivälistä marraskuun puoliväliin matkanjärjestäjät ympäri Pohjois- ja Länsi-Thaimaan vuoristoja tarjoavat retkiä, jotka saavat varmasti niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin harrastajat innostumaan. Koskiseikkailuita (kokoluokat vaihtelevat välillä 1-5) tarjoavat lukuisat matkanjärjestäjät, jotka noudattavat kansainvälisiä turvallisuusstandardeja ja tarjoavat uusimpia sekä hienoimpia koskenlasku- ja turvavälineitä. Koskenlaskupäiväretket voivat myös sisältää vierailuja vuoristoheimojen kyliin ja jopa maastopyöräilyä tai norsulla ratsastusta. Tiedustele useilta matkanjärjestäjiltä löytääksesi retken joka parhaiten vastaa odotuksiasi.
Tämä aktiviteetti on suosituinta Chiang Maissa, Mae Hong Sonissa, Takissa, Petchaburissa, Kanchanaburissa, Phitsanalokissa ja Surat Thanissa.

Koskimelonta

Vaikka koskenlasku on kasvanut räjähdysmäisesti turistien keskuudessa Thaimaassa, on myös mahdollista kokeilla haastavampaa toimintaa, kuten koskimelontaa. Aloittelijat voivat nauttia jännityksestä ylittäessään hitaammin liikkuvia koskia ja soveltaen kokeneiden ohjaajien opettamia taitoja. Kokeneemmat melojat voivat kokea Thaimaan jokien ja niitä ympäröivien maisemien kauneuden laskiessaan 3-4 luokan koskia.

Ne, jotka etsivät verkkaisempia seikkailuita, voivat yhdistää lintujen tarkkailuun. Mikä on erinomainen tapa nähdä Thaimaan alkuperäistä villielämää.

Merimelonta

Merimelonta on yksi parhaista tavoista tutkia Thaimaan upeita rantoja ja saaria. Kajakin voi vuokrata vaikka tunniksi ja meloa rauhassa Krabin rannikolla tai tehdä päiväretkiä ja tutkia lukemattomia saaria Phang Nga -lahdella tai Ang Thongin –meriluonnonpuistossa. Olemassa on myös yöseikkailuita, jotka sisältävät leirimajoituksen autiorannalla. Merikajakki- ja melontaretket tyypillisesti sisältävät kahdenistuttavat kajakit, joissa melojat voivat vuorotella melonta- ja valokuvausvuoroja kulkien läpi meriluolien tai bongaten eksoottista villielämää, kuten lintuja, apinoita ja liskoja!