Maastopyöräily

mountain biking chiang mai

Maastopyöriä on vuokrattavissa Thaimaassa enemmän kuin koskaan ennen, pohjoisen vuorilta etelän rannoille. Vaikka rantakaupungeissa Etelä-Thaimaassa maastopyörä on ympäristöystävällinen tapa tutustua eri rantoihin ja saada liikuntaa (monilla saarilla on huomattavia mäkiä), Pohjois-Thaimaa on valtakunnan keskipiste maastopyöräilylle.

Erityisesti marras-helmikuun välisenä aikana, kun sää ovat viileitä ja sateet harvinaisia, yhden ja monen päivän maastopyöräily retket antavat hyvän mahdollisuuden tutustua Pohjois-Thaimaan reheviin metsiin. Maastopyöräilyseikkailu on uskomaton tapa päästä lähelle Thaimaan eksoottista luontoa, ja usean päivän retkiin voi yhdistää pyöräilyä, koskenlaskua ja jopa norsulla ratsastusta. Ehkä palkitsevinta on vierailu Thaimaan ainutlaatuisissa vuoristoheimokylissä ja bongata joitain Thaimaan eksoottisista eläimistä, kuten lintuja ja nisäkkäitä.

Eri matkanjärjestäjät tarjoavat eri tasoisia aktiviteettejä, haastavista nousuista ja äärimmäisistä alamäkiajoista rauhallisiin maastoajoihin. Kysy retki olosuhteista ja vaikeustasosta, tarkasta pyörän laatu ennen lähtöä ja tiedustele mahdollisuuksista yhdistää pyöräily muun toiminnan kanssa, jotta voit saada parhaan mahdollisen kokemuksen kykyjesi ja toiveittesi mukaan. Tarjolla on todennäköisesti matkanjärjestäjiä, jotka pystyvät täyttämään kaikki tarpeesi ja ylittämään odotuksesi!