Kylpylät ja hyvinvointikeskukset

Thailand Spa

Thaimaan kulttuuriin, joka on pitkään saanut vaikutteita intialaisesta kulttuurista, kuuluu pitkät hieronta ja hyvinvointiperinteet. Thai-hieronta on vuosisatoja vanha käytäntö, joka perustuu stimuloivaan elämänvirran kierrättämiseen läpi kehon. Thaimaassa on monia mahdollisuuksia vierailla erilaisissa päiväkylpylöiden Thai-hieronnoissa tai mennä maailmankuuluihin kylpylöihin ja hyvinvointikeskuksiin, jotka voivat suunnitella juuri sinulle sopivan hoitopaketin. Näihin voi kuulua myös erilaisia ruokavalio- tai paastohoitoja ja muita kokonaisvaltaista hoitoja.

Vaihtoehtoja on lukemattomia. Jalkahieronta- ja Thai-hierontapalveluita on ympäri Bangkokin ja Chiang Main katuja sekä Phuketin, Samuin ja Pattayan rantoja, ja ne tarjoavat hoitojaan jopa niinkin vähällä kuin 100 bahtilla tunti.

Näissä kaikissa kohteissa on myös kattavia kylpylöitä, jotka yhdistävät Thai-hierontaa länsimaiseen tekniikkaan tarjoten öljyhierontaa luonnonyrttien, kuten sitruunaruohon kanssa. Ne tarjoavat myös koristeellisen sisustuksen ja moitteettoman palvelun.

Luksuskylpylät ja hyvinvointikeskukset Phuketissa, Hua Hinissa ja Koh Phanganilla on perustettu sekä terveyttä että hemmottelua ajatellen. Ne vaihtelevat erittäin kalliista ja eksklusiivisista paratiiseista, jotka on suunniteltu maailmankuuluille julkkiksille, aina rannan lomakeskuksiin, jotka antavat jooga-opetusta ja tarjoavat näkymät merelle sekä yhteisiä rantaillallisia.