Kulttuuriesitykset

phuket_fantasea_show

Thaimaan kulttuurissa on useita esitystaiteita kuten Thai-tanssia, draamaa ja urheilua, joista kaikista on useita mielenkiintoisia variaatioita. Variaatioesitykset, joissa on lukuisia teatteritaiteita, ovat yleisiä Chiang Maissa, Bangkokissa, Phuketissa ja Pattayalla.

Klassinen Thai-tanssi, mitä yleisesti säestetään elävällä Thai-musiikilla, on ehkä suosituin matkailijoiden keskuudessa. Thai-tanssiesitykset Chiang Maissa, jotka ovat tyypillisesti järjestetty perinteisen thaimaalaisen illallisen yhteyteen, sisältävät myös eri vuoristoheimojen tansseja. Thai-teatteri sisältää esityksiä niin naamioituneilta tanssijoilta kuin nukketeatteriesityksiä, jotka esitetään samoin naamioituneiden tanssijoiden toimesta tai verhon takaa käyttäen nukkejen varjoja, joissa kerrataan hindulaisia ja buddhalaisia kansantarinoita.

Muita Thai-kulttuurin esityksiä ovat hääseremoniat, teatteriesitykset, Muay Thai -nyrkkeily ottelut sekä tietysti elefanttiesitykset, joissa eläimet jopa esittelevät soittotaitojaan.